Remorcari auto Bistrita non stop

Remorcari auto Bistrita non stop

Remorcari auto Bistrita non-stop, pe platforma omologata, ieftin, rapid, in tot judetul Bistrita-Nasaud. Tel: 0787 779 264

Remorcari auto Bistrita Nasaud, tel: 0787 779 264

Puteti apela nonstop la serviciile noastre de remorcari auto ce acopera intreg judetul Bistrita-Nasaud. Va stam la dispozitie cu platforma auto omologata, cu troliu, in orasele Nasaud, Beclean, Bistrita, Sangeorz Bai.

Daca aveti nevoie de tractare auto in alte zone, precum Rodna, Sant, Lunca Ilvei, Ilva mica, Colibita, Pasut Tihuta, suntem in zona. Acoperim si vecinatatile din judetul Suceava cu remorcare auto Vatra Dornei, Poiana Stampei, Piatra Fantanele, etc.

Preluam masina dvs. oricare ar fi starea acesteia, o tractam pe platforma omologata, si o transportam in siguranta la destinatie.

Puteti apela 24/7 la noi pentru remorcari auto Bistrita. Putem sa va oferim servicii de service mobil Bistrita, sau vulcanizare mobila. Daca nu putem remedia defectiunile cu aceste interventii de service mobil, utilizam platforma pentru remorcare auto la cel mai apropiat service sau la domiciliul dvs. Acordam asistenta rutiera si service mobil in tot judetul Bistrita-Nasaud si in vecinatatile judetelor Suceava si Maramures.

Pentru mai multe detalii despre serviciile prestate in judetul Suceava puteti accesa pagina noastra de Tractari Auto Vatra Dornei >>

Platforma remorcari auto Bistrita Nasaud

Remorcam autovehicolul dvs. pe platforma auto omologata in intreg judetul Bistrita-Nasaud. Putem face transport pe platforma auto la autoturisme, 4×4, dubite, SUV-uri, VAN-uri, dube, etc. Transportam pe platforma auto si utilaje agricole sau utilaje de constructii, tractoare, ATV-uri, ambarcatiuni, echipamente, etc.

Autovehicolul sau utilajul dvs. este transportat in siguranta pe platforma noastra omologata, cu troliu, si sofer cu experienta.

Asistenta rutiera, vulcanizare mobila, service mobil Bistrita Nasaud

Beneficiati de serviciile noastre de service mobil Bistrita pe intreg judetul BN. Va oferim diagnoza mobila, vulcanizare mobila si mici reparatii la fata locului.

Daca se intampla sa aveti pana la una din roti puteti apela cu incredere la serviciile nostre de vulcanizare mobila Bistrita. De asemenea, pentru defecte minore ale masinii intervenim cu servicii diagnoza mobila si service auto mobil. Daca nu pot fi remediate defectele pe loc, va oferim masina la schimb, sau preluare de pasageri si tractarea masinii defecte pe platforma auto.

Pentru camioane si TIR-uri ce tranziteaza zona Pasul Tihuta, Piatra Fantanele, Poiana Stampei, oferim servicii de asistenta rutiera pentru TIR-uri.

Mai multe detalii despre serviciile de remorcare pe platforma auto puteti gasi si in pagina de tractari auto Bistrita >>