Tractari auto Bistrita non-stop

Tractari auto Bistrita non-stop

Oferim servicii tractari auto Bistrita non-stop, pe platforma omologata, ieftin, rapid, in tot judetul Bistrita-Nasaud. Tel: 0787 779 264

Tractari auto Bistrita Nasaud, tel: 0787 779 264

Serviciile noastre de tractari si remorcari auto acopera intreg judetul Bistrita-Nasaud. Platforma noastra auto va sta la dispozitie in orasele Bistrita, Nasaud, Sangeorz Bai.

De asemenea, va tractam masina si din zonele Colibita, Pasul Tihuta, Lunca Ilvei, Sant, Rodna, Maieru, Carlibaba. Acoperim si zona Piatra Fantanelelor, Poiana Stampei, Vatra Dornei si vecinatatile din judetul Suceava.

Indiferent de starea masinii dvs., avariata, defecta, noua, etc., o preluam pe platforma auto omologata si o transportam in siguranta la destinatie.

Va stam la dispozitie Non-Stop cu servicii complete de tractari auto Bistrita. Daca masina dvs. are dificultati ce nu pot fi reparate cu servicii de vulcanizare mobila, service auto mobil, sau asistenta rutiera, atunci aveti nevoie de tractare auto specializata. Cu oricare din aceste servicii putem sa va ajutam oriunde in judetul Bistrita-Nasaud.

Platforma tractari auto Bistrita non-stop

Oferim transport pe platforma auto omologata in tot judetul Bistrita-Nasaud. Transportam vehicolul dvs. in siguranta la destinatie, de la autoturisme, SUV-uri, 4×4, dubite, microbuze, dube, VAN-uri, rulote, ATV-uri, pana la utilaje agricole sau de constructii, tractoare, etc.

Indiferent daca autoturismul, vehicolul sau utilajul dvs. este functional sau defect, putem sa il incarcam in siguranta pe platforma auto omologata prevazuta cu troliu.

Service auto mobil Bistrita, vulcanizare mobila, asistenta rutiera

Va oferim in intreg judetul Bistrita Nasaud asistenta rutiera non-stop. Daca masina dvs. intampina dificultati tehnice puteti sa apelati cu incredere la noi pentru diagnoza mobila si service mobil Bistrita.

Daca aveti pana putem sa va ajutam cu servicii de vulcanizare mobila in Bistrita. Daca defectul nu poate fi remediat pe loc, putem sa va oferim masina la schimb.

De asemenea putem oferi reparatii minore la fata locului. Daca nu putem rezolva prin service mobil, transportul pe platforma la cel mai apropiat service.

In zona pasului Tihuta, Piatra Fantanele, oferim si servicii de asistenta rutiera pentru camioane si TIR-uri. Pentru detalii ne puteti contacta utilizand detaliile din pagina de contact.

Mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim in zona judetului Suceava puteti gasi pe site-ul nostru de Tractari auto Vatra Dornei >>

Intrebari frecvente despre tractari auto

Efectuati tractari auto in Bistrita si noaptea?

Da, tractam pe platforma auto si noaptea, si in timpul sarbatorilor, nonstop. Suntem in zona oricand aveti nevoie de servicii de tractare auto Bistrita. Puteti sa ne apelati nonstop la tel: 0787 779 264Tractari auto Bistrita noaptea

Preturi tractari auto Bistrita mai mari noaptea sau in sarbatori?

Nu, preturile sunt aceleasi, in functie de distanta si servicii. Avem cele mai bune preturi pentru tractari auto Bistrita, indiferent de zi, noapte sau anotimp.

Daca am nevoie de tractare auto, ce se intampla cu pasagerii din masina?

Daca masina cu care va deplasati necesita tractare auto, preluam pasagerii sau va oferim masina de schimb cu care sa continuati deplasarea.

Daca masina are un defect minor, ce ar putea fi remediat de un mecanic auto?

In cazul in care este posibila remedierea defectiunii la fata locului, va oferim serviciile de service auto mobil Bistrita, sau vulcanizare mobila. In acest caz nu veti mai avea nevoie de platforma auto Bistrita si veti putea continua deplasarea cu masina dvs.

Puteti transporta utilaje agricole pe platforma auto Bistrita?

Desigur, transportam utilaje agricole, utilaje de constructii, echipamente industriale, etc. in limita tonajului sau dimensiunilor.