Flat Preloader Icon

Va oferim servicii specializate de tractari auto si remorcari pe platforma auto Bistrita atat in oras cat si in judetul Bistrita-Nasaud si Suceava.

Transport vehicule pe platforma auto in Bistrita

Transport autoturisme pe platforma auto:

Transportam autoturismul dvs. pe platforma omologata in Bistrita, Vatra Dornei, si toata tara.

Indiferent daca autoturismul dvs. este in stare de functionare sau este defect, este nou sau este scos din circulatie, il transportam in siguranta la destinatie la cel mai bun pret.

Preluam autoturismul dvs. din oricare din locatiile Colibita, Pasul Tihuta, Lunca Ilvei, Sant, Rodna, Maieru, Carlibaba. Va oferim sevicii nonstop si in Piatra Fantanelelor, Poiana Stampei, Vatra Dornei si vecinatatile din judetul Suceava.

Serviciile noastre de tractari pe platforma auto Bistrita sunt disponibile nonstop la nr. de tel.: 0787 779 264

Transport SUV-uri, dubite, autoutilitare pe platforma:

Va oferim transportul pe platforma auto omologata in judetul Bistrita-Nasaud si Suceava pentru dube, dubite, autoutilitare, SUV-uri la cele mai bune preturi.

Chiar daca dubita, VAN-ul sau autoutilitara dvs. este sau nu in posibilitate de circulatie, preluam vehiculul dvs. pe platforma cu troliu. Dupa ridicare il transportam in cel mai scurt timp la destinatie.

Pentru detalii despre serviciile noastre de tractari dube si autoutilitare pe platforma auto Bistrita va rugam sa ne contactati la tel 0787 779 264 nonstop.

Transport utilaje agricole si de constructii pe platforma auto:

De multe ori este dificil sa mutam utilajele dintr-o zona in alta, sau dintr-un judet in altul, din cauza restrictiilor de circulatie de pe diverse drumuri.  Pe de alta parte, in multe cazuri, utilajele agricole sau de constructie nu au tractiune proprie, astfel ca necesita tractare auto.

Va oferim transport utilaje pe patforma auto, in judetul Bistrita-Nasaud, Suceava si in toata Romania la cel mai bun pret.

Preluam utilajele dvs. pentru transport pe platforma din oricare din zonele Pasul Tihuta, Colibita, Lunca Ilvei, Sant, Rodna. De asemenea, acoperim locatiile Maieru, Carlibaba, Piatra Fantanelelor, Poiana Stampei, Vatra Dornei si vecinatatile din judetul Suceava si Bistrita-Nasaud.

Pentru detalii, oferta de pret si programare va rugam sa ne contactati telefonic la nr. de tel.: 0787 779 264

De ce este bine sa apelezi la o platforma auto Bistrita?

In primul rand pentru siguranta pe care ti-o ofera o platforma auto. De asemenea experienta soferului in tractarea vehiculelor de toate tipurile. In cazul in care masina dvs., intampina o problema tehnica, cea mai importanta este siguranta dvs, si a vehiculului dvs.

In al doilea rand pretul nostru pentru tractari auto in Bistrita sunt foarte bune. Tariful nostru de transport pe platforma auto nu depaseste suma care poate sa v-o solicite o persoana nespecializata pentru tractarea ocazionala.

Gasiti aici mai multe detalii despre serviciile noastre de tractare auto in Bistrita >> 

Intrebari frecvente

Am nevoie sa deplasez un compresor / utilaje, puteti sa ma ajutati?

Desigur, transportam utilajul dvs. in siguranta la destinatie, cu platforma omologata, sofer cu experienta, la cel mai bun pret.

Asigurati transport pe platforma auto in toata tara?

Da, preluam autovehiculul sau utilajul dvs. din judetele Bistrita-Nasaud sau Suceava si il tractam pe platforma auto oriunde in Romania.